Ko smo mi

Preduzeće Profili Tankosić posluje još od 2005 godine, a naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo iz svih oblastima koje pokrivamo.

Naša filozofija poslovanja je jednostavna. Nudimo visoki nivo kvaliteta, korišćenjem proverenih materijala, vrhunskih alata i savremenih metoda rada kako bismo ispunili potrebe i želje kupaca.

Principi našeg poslovnog delovanja

 • Proizvodni proces

  Naš proizvodni proces sastoji se od najsavremenijeg mašinskog parka koji nam omogućava da našim kupcima uvek obezbedimo maksimalan kvalitet po racionalnim cenama. Dobro znamo da bez alata nema ni zanata, tako da koristimo isključivo kvalitetan alat koji nam omogućava da brže i pouzdanije radimo. Naš izbor su električni alati marke Makita, ručni alat i potrošni materijal Würth. Koristimo i najnovije metode RAL ugradnje.

 • Naš odnos prema kupcu

  Mi smo preduzeće okrenuto prilagođavanju koje naglašava uzajamnu komunikaciju između našeg tima i kupaca. Razgovaraćemo, slušaćemo i radićemo, kako bismo od vaše vizije napravili stavarnost. Mi smo posvećeni. Odnosi sa kupcima kod nas imaju najviši prioritet. Videćete da je rad sa nama ličan i prijatan. Težimo profesionalizmu, ljubaznosti i stvaranju poverenja.

 • Naš odnos prema radnom okruženju

  Činjenica je da tokom radova dolazi do prljanja i stvaranja nereda, koji i pri maksimalnom trudu i pažljivosti ne izostaje. Takođe znamo niko ne voli da čisti za nama, kao što ni mi ne volimo da čistimo za drugim. Mi se, otud, trudimo da iza sebe ostavimo čisto i uredno mesto radova, da odnesemo za sobom sav otpad i da vam omogućimo da odmah možete da počnete da koristite nove proizvode.

  Naše izvorne vrednosti uključuju timski rad, integritet i lojalnost. Sledeći put kada vam bude trebao izvođač radova slobodno nas kontaktirajte. Bez obzira na veličinu projekta, mi ćemo prevazići vaša očekivanja.

Imate zahtevan projekat?

Ukoliko Vam je potrebna ozbiljna kompanija koja je u stanju da realizuje sve vrste velikih i zahtevnih projekata, na pravom ste mestu.
Kontaktirajte nas već danas!

Reč vlasnika

Goran Tankosić

Osnivač, vlasnik

Naša strategiju koncipiramo na vrednostima za koje se zalažemo još od osnivanja, a to je težnja prema sigurnosti, poverenju i odgovornosti, kako prema kupcima naših usluga i proizvoda, tako i prema našim zaposlenima, samim tim i prema širokoj zajednici u kojoj vršimo naše poslovno delovanje.

Iskustvo

Krovne konstrukcije
Fasadne obloge
Veliki objekti
Manji objekti

Referentni projekti