Građevinska Limarija

Građevinska limarija predstavlja prateći proizvodni program  za krovne konstrukcije i odnosi se na proizvodnju oluka i pratećih elemenata. Koristimo sofisticiranu tehnologiju i materijale visokog kvaliteta kako bi krajnji proizvod bio dugotrajan i funkcionalan.

Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-oluk

OLUCI

Kreirani su tako da budu jednostavni za montažu, pad koji je neophodan za slivanje vode ostvaruje se sa lakoćom, dizajn se uklapa u sve vrste spoljašnjeg izgleda. Izrađjemo ih od pocinkovanog lima, a dodatan vid zaštite obezbeđuje im i opciona plastifikacija nekom od boja iz naše ponude.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-zatvarac

ZATVARAČI

Kao jedan od najsitnijih elemenata, ali izuzetno bitan u olučnom sistemu kreiran je tako da zatvara slobodnu stranu oluka, sprečavajući odliv drenažnih voda a pored navedenog ima i dekorativnu ulogu. Jednostavno se montira. Izrađujemo ih od pocinkovanog lima.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-snegobran

SNEGOBRANI

Naši snegobrani izrađeni su od visokokvalitetnog pocinkovanog lima. U ponudi imamo i snegobrane sa finalnom zaštitom izvedenom plastifikacijom u boji. Ovako kreirane elemente odlikuje dugotrajnost, a boje su postojane i otporne na vremenske uticaje.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-kotlic

VODOKOTLIĆI

Vodokotlić je dizajniran tako da osim funkcije poseduje i ulogu dekorativnog elementa. Jednostavno  se montiraju. Napravljeni su od pocinkovanog lima, a dodatan vid zaštite obezbeđuje im i opciona plastifikacija nekom od boja iz naše ponude.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-obujmica

OBUJMICE

Kreiramo ih tako  da osiguraju čvrst oslonac cevima. U isto vreme ima i ulogu odstojnika. Šraf se tipluje u zid po standardu, a sama obujmica se jednostavno zatvara oko cevi. Izrađujemo ih od pocinkovanog lima. Može se kreirati u više boja.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-Cev

CEVI

Naše cevi se proizvode od pocinkovanog lima u trakama. Šavove osiguravamo duplim preklapanjem, takozvanim pertlanjem i zahvaljujući ovakvom spoju dobijamo dodatno mehaničko ojačanje. Vršimo plastifikaciju cevi u raznim bojama kako bi dobili dodatnu zaštitu i vizuelni efekat.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-drzac-oluka

DRŽAČI OLUKA

Naši držači oluka obezbeđuju siguran, dugotrajan i pouzdan oslonac svakog oluka. Ovo je jako bitno kod montaže na visokim objektima koji se nalaze u urbanim područjima. Držači koje kreiramo poseduju impresivne mehaničke osobine.
Profili-Tankosic-Gradjevinska-Limarija-vinkla

OLUK VINKLE

Dizajniramo ih tako da spoj oluka izgleda besprekorno, a montaža je brza i pojednostavljena. Napravljene su od pocinkovanog lima, a dodatan vid zaštite obezbeđuje im i opciona plastifikacija nekom od boja iz naše ponude