Profili Tankosić

ALU i PVC stolarija za vaš dom

Proizvođači

Sa ponosom možemo da kažemo da smo probali proizvode mnogih dobaljača i da smo se odlučili da za naše proizvode koristimo materijale sledećih proizvođača.

ALUPLAST

ALUPLAST logo

Kompanija Aluplast GmbH in je osnovana 1982. u Karlsruhe u Nemačkoj. Glavni proizvodi su sistemi za prozorske profile, eneretski štedljivi sistemi, ulazna vrata, podižuća i klizna vrata, roletne, ventilacioni sistemi i ALU profili presvučeni PVC-om. Pionir je u tehnološkom napretku i 2011 je dobila nagradu „Najbolje iz Nemačke“.

ALUMIL

ALUMIL logo

ALUMIL je najveća grčka industrijska kompanija sa sedištem u Kilkisu kod Soluna, koja posluje od 1988. Alumil je jedan od vodećih proizvođača ALU profila i profila za automobilsku i pomosku industriju. Takođe proizvode i sisteme za automatizaciju, enterijer, sisteme za zaštitu od sunca, kao i plastične proizvode i opremu.

SCHÜCO

SCHÜCO logo

Schüco International KG je građevinska kompanija sa sedištem u Bilefeldu u Nemačkoj, osnovana 1951. Proizvode sisteme za prozore, vrata, klizna vrata, staklene fasade, solarne sisteme, balkone i roletne. Imaju 5000 zaposlenih, 2000 inženjera, godišnji promet od 2.38 milijardi EUR i zastupljeni su u 75 zemalja.

STUBLINA

STUBLINA logo

Kompanija Stublina je srpski proizvođač iz Mladenovca. Cilj im je da njihovi proizvodi budu vrhunskog kvaliteta i svake godine imaju inovacije u svom proizvodnom programu. Bave se proizvodnjom pogonskih ručica i kvaka, spojnica za vrata i prozore, brava i zasuna, garnitura okova, cilindara za uloške brava i inox programom.

ERRETI

ERRETI logo

Preduzeće Erreti je osnovano 1974. u Bagnara di Romagna i njihov moto je zasnovano na aluminijumu, metalu za moderno doba. U ponudi imaju opremu za ALU prozore i vrata, ALU ručice, ALU klizače, ALU brave, ALU sisteme za nameštaj i ALU profile za industriju.

FAPIM

FAPIM logo

Kompanija Fapim je osnovana 1974. sa ciljem da proizvedi aluminijumske okove za prozore i vrata, kombinujući inovacije i lakoću korišćenja. Danas Fapim poseduje katalog sa više od 1.000 artikala, sa industrijskom površinom od ukupno 100.000 m2, i zapošljava oko 400 radnika.

ROTO-FRANK

ROTO-FRANK logo

Roto Frank AG je porodična kompanija osnovana 1935. u Štutgartu. I dalje se nalazi u vlasništvu porodice Frank, a sedište je u Leinfelden-Echterdingen, Nemačka. Kompanija je jedan od vodećih svetskih proizvođača opreme za vrata i prozore, kao i značajan snabdevač krovnih prozora, solarnih tehnologija i Loft-merdevina.

 

SIEGENIA-AUBI

SIEGENIA-AUBI logo

Sigenia-Aubi je Nemačka kompanija osnovana pre više od 50 godina koja ima širok asortiman proizvoda. Bavi se proizvodnjom opreme za vrata i prozore na bazi aluminijuma, PVC-a i drveta, klizača za vrata, brava, sistema za zaključavenje i okvira za vrata, ventilatora i i senzora za ventilaciju, kao i motora i sistema za nadzor.

WINK HAUS

WINK HAUS logo

Winkhaus GmbH je porodična firma osnovana 1854. u Telgte, Nordrhein-Westfalen, Nemačka. Firma proizvodi sisteme za zaključavanje, sisteme za nadzor prozora i vrata, sigurnosna vrata i brave, sisteme za kontrolu pristupa, sisteme za snimanje i  ima 600 registrovanih patenata u nemačkom zavodu za patente.

 

VIOMAL

VIOMAL logo

Kompanija VIOMAL S.A. je osnovana 1985. Postrojenja i sedište se nalazi Atini. Proizvode ALU roletne, žaluzine sa ALU navojima, dvostrane ALU ramove, komarnike, solarne sisteme i bezbednostna vrata na izvlačenje. Proizvodi su dostupni u širokom spektru RAL sjajnih i mat boja, kao i u posebnim bojama (metalik, Sable, itd).

GUARDIAN

GUARDIAN logo

Guardian Industries je privatni proizvođač stakla, automobilskih i građevinskih proizvoda sa sedištem u SAD. Kompanija je osnovana 1932. godine, a 2006. je bila na 41. mestu Forbsove liste i dalje je jedna od najvećih svetskih proizvođača flot stakla i standardnih staklenih proizvoda.

SAINT-GOBAIN

SAINT-GOBAIN logo

SAINT-GOBAIN je francuska multinacionalna korporacija, osnovana 1665 u Parizu. Prvobitno je bila proizvođač ogledala, a sada sem stakala i ogledala proizvodi razne građevinske materijale visokih performansi. Kompanija ima sedište u Les Miroirs u La Defense i Courbevoie kompanije od 1981.

 

 

Vi ste ovde: Početna Proizvođači
Profili Tankosić

Mi imamo jedan jedan neostvaren san, a to je da budem najbolji proizvođač vrata i prozora i nećemo se zadovoljiti sa bilo čime drugim.

E-Bilten